Magazin > VIP
10661 ogledov

S tem se bo sedaj ukvarjala Tina Gaber

tina gaber Instagram
Več tednov je dražila sledilce, sedaj je končno razkrila svoj novi projekt, ki pa ni tako zelo nov ...

Spremljevalka premierja Roberta Goloba, Tina Gaber, je že pred tedni namignila, da se bo lotila novega projekta. Kaj točno načrtuje, ni povedala, namignila je le, da se je s tem nekoč že ukvarjala.

Tina je sedaj razkrila, za kaj gre. V videu, ki ga je objavila na družbenih omrežjih, je povedala, da poletje ni le čas dopustov, ampak tudi čas za poglobljene pogovore. "Zato z velikim veseljem najavljam ponovno obuditev svojega podkasta oziroma pogovorne oddaje. Kot sociologinja imam strast do brskanja po aktualnih tematikah, zato s ponosom napovedujem serijo zanimivih pogovorov. Gostila bom atraktivne sogovornike z najrazličnejših področij in iz njih skušala izvleči čim več zanimivega. Napovedujem poučen, vznemirljiv pa tudi zabaven šov oziroma oddajo," je povedala.

Prvi del si boste lahko ogledali prihodnji torek ob 18. uri na Youtubu in Facebooku.

Tina je nameravala novico o projektu deliti že prej, a ji je to preprečil poln urnik. Pretekli teden je bila v ZDA, kamor je na vrh Nata pospremila Goloba. Tam se je fotografom pripetila velika napaka. Z nekom so jo zamenjali ... Več o tem TUKAJ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Komentarjev 9
  • Yanez 08:35 18.julij 2024.

    Ko je namignila, da se je s tem delom nekoč že ukvarjala, je marsikdo pomislil povsem drugo...

  • Nevica 08:18 18.julij 2024.

    Ah ne... tole svojo službo pri Golobu je pač potrebno vnovčiti do zadnjega centa. Kaj bo potem? Služba na križarjenjih....?

  • Avatar Leon
    Leon 07:53 18.julij 2024.

    Glavni krivci za promocije vseh podobnih luzerk in bluzerk so sledilci ! Zakaj jim sledite ?