Minuli petek je koncertni oder koprske Bonifike dodobra razgrel priljubljeni hrvaški pevec Petar Grašo, ki se je pred kratkim poročil, letos pa ga čaka še ena prelomnica - postal bo očka.
Po zaključku razprodanega koncerta si je privoščil kulinarično razvajanje v piranski restavraciji Stara gostilna, ki so jo rezervirali samo za njega, da se je v spremstvu svoje ekipe lahko popolnoma sprostil in se zabaval vse do zgodnjih jutranjih ur. Iz gostilne so sporočili, da Grašu pozitivne energije resnično ne zmanjka zlepa in da je bil kot gost izjemno prijeten in uglajen. Navdušen je bil tako nad Piranom, ki ga je poimenoval "predivno malo misto", kot tudi kulinariko. Grašo, sicer velik ljubitelj slovenske vrhunske kulinarike ter lokalnih vinarjev, obožuje morske specialitete, zato so prevladovale tudi na njegovem krožniku. Najbolj ga je navdušila jed "kraška kapesanta", drzna kombinacija mladega chefa, ki temelji na premišljeni kombinaciji morskih in tradicionalnih slovenskih okusov, kot so kisla repa, ocvirki in jerebika, vložena v sladkornem sirupu.
Ozvočenje v Kopru, kot na gasilski veselici v Spodnjem Kašlju, bravo Grašović