Magazin > VIP
11096 ogledov

S to greha vredno Slovenko se bo zabavalo več kot 80 tisoč ljudi

Ksenija Filipčič osebni arhiv
Kakšna čast jo je doletela!

Ksenija Filipič, bolj znana pod umetniškim imenom De Xenia, je dosegla še en vrhunec svoje blesteče kariere. Organizatorji festivala elektronske glasbe Ultra Europe so ji letos namenili izjemno čast in jo povabili, da nastopi ob 10. obletnici tega prestižnega dogodka, ki vsako leto poteka v Splitu. S tem bo De Xenia postala prva Slovenka, ki bo stopila na oder Ultra Europe, in to v najbolj udarnem terminu, v soboto, 13. julija, med 22. in 23. uro.

 "To povabilo dojemam kot izjemno priznanje za ves trud in energijo, ki sem ju vložila v svojo glasbo in delo," je povedala DJ-ka.  "Navdušena sem, da bom del tako velikega dogodka in komaj čakam, da s svojo glasbo navdušim obiskovalce Ultra Europe,” je dodala.

De Xenia, ki deluje pod okriljem agencije United events, bliskovito osvaja svet elektronske glasbe. Njeni energični seti, prepleteni s prefinjeno produkcijo in osupljivo tehnično dovršenostjo, so osvojili množice po vsem svetu. Njen nastop na Ultra Europe ne bo le krona truda in predanosti, ampak tudi pomemben mejnik v slovenski glasbeni zgodovini.

Ultra Europe letos praznuje 10. obletnico. Festival, ki združuje največje zvezde elektronske glasbe na enem mestu, je sinonim za kakovost, inovativnost v glasbenem svetu in nepozabno zabavo. Dodelitev enega najbolj zaželenih terminov naši DJ-ki je priznanje njeni hitro rastoči mednarodni prepoznavnosti in kakovosti njenega glasbenega ustvarjanja.

Aprila je De Xenii uspel preboj na kitajski trg. Več si preberite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • manja53 09:03 29.junij 2024.

    Slovenko?

  • sam1 09:02 29.junij 2024.

    Bo pa trajalo,da pridejo vsi na vrsto......