Magazin > VIP
24 ogledov

Sabina že razmišlja o otrocih

Sabina s partnerjem Tomažem Kraljem. (Foto: Katja Kodba / Mediaspeed) Žurnal24 main
Sabina Remar je sicer trenutno precej zaposlena tako v manekenskih vodah kot v študentskih klopeh, vendar že razmišlja o otrocih.

Slovenski model Sabina Remar je še vedno aktivna v manekenskem poslu in veliko časa preživi v tujini. Ujeli smo jo ravno pred potovanjem na Ciper, kamor odhaja na snemanje, ki bo trajalo do 14. aprila. Poleg tega pa lepotička obiskuje tudi zadnji letnik menedžmenta v Kranju. Njen cilj je čim prej dokončati študij, kar pa ni vedno najbolj preprosto: "Težka kombinacija je. Saj se trudim, ampak je težko, če me ni."

 

Prejšnji teden je bila na obisku v Sloveniji Sabinina sestra, ki drugače živi na Švedskem, s seboj pa je pripeljala tudi sinčka Emila, ki, kot nam je povedala Sabina, v njej vsakič znova prebudi materinske čute. "Vsakič, ko se vidimo, me prime, da bi tudi jaz imela otroke." Poleg tega je dodala: "Seveda razmišljam o tem. Saj slej kot prej jih bom tudi imela, ampak vse ob pravem času." Zaenkrat se ji zdi, da je še preveč leteča, poleg tega pa bi rada pred materinstvom zaključila določene stvari v življenju.

 

O poroki se s partnerjem Tomažem Kraljem zaenkrat še ne pogovarjata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.