Magazin > VIP
2003 ogledov

Sandra Bullock praznovala verjetno najbolj žalostni rojstni dan svojega življenja

sandra bullock Profimedia
Bi verjeli, da je stara že 60 let!

sandra bullock, bryan randall | Avtor: Profimedia Profimedia
Sandra Bullock, ena najbolj priljubljenih igralk Hollywooda, je včeraj praznovala 60. rojstni dan. Okrogle obletnice so mnogokrat priložnost za refleksijo, tokrat pa se bo Sandra zagotovo spomnila tudi na enega najbolj žalostnih trenutkov v svojem življenju. Naglo se namreč približuje prva obletnica smrti njene velike ljubezni ...

Sandra se lahko pohvali z izjemno kariero, manj pa ji je bila usoda naklonjena v ljubezni. Od moža Jesseja Jamesa se je po petih letih zakona ločila, ker jo je prevaral. 2015 pa je našla "ta pravega" - njeno srce je osvojil fotograf Bryan Randall. Z njim je bila srečna do 5. avgusta lani, ko je Randall v starosti 58 let umrl. Zanj je bila usodna  amiotrofična lateralna skleroza (ALS). Sandra mu je izpolnila zadnjo željo. Njegove posmrtne ostanke je na njegov rojstni dan stresla v reko Snake River. 

Pri ALS gre za neozdravljivo bolezen. Z izjemo redkih dednih oblik vzrok zanjo še ni znan. Za to boleznijo na leto zbolita eden do dva človeka na 100.000 oseb. Bolezen se običajno začne med 50. in 70. letom.

Bryan Randall, ki je za seboj pustil hčer, je diagnozo dobil tri leta pred smrtjo. V uradni izjavi po njegovi smrti je njegova družina zapisala: "Bryan se je že zgodaj odločil, da bo bolezen skrival, in tisti, ki smo skrbeli zanj, smo se potrudili, da bi izpolnili njegovo željo."

Sandra je po izgubi partnerja zelo trpela, je reviji OK! novembra zaupal insajder. "Le težko ostaja močna za svoja otroka. Zadnja leta so bila zanjo neverjetno stresna in srce parajoča. Sandra še ni predelala vsega," je dejal in še razkril, da sta tudi igralkina otroka težko sprejela očimovo smrt. "Vsi so na terapiji. Sandra ju spodbuja, da se pogovarjata o Bryanu, saj lahko le tako nanj ohranijo spomin." Morda so to počeli tudi včeraj ... 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.