Magazin > VIP
26 ogledov

Sandra mora vrniti nagrado

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Kot da Sandra Bullock nima že dovolj težav, so jo organizatorji nagrad zlata malina prosili, naj svojo nagrado vrne. Kot kaže, so igralki pomotoma podelili pristno zlato malino, ki je vredna več tisoč dolarjev.

Sandra Bullock je večer pred oskarji prejela zlato malino, ki si jo je prislužila z vlogo v filmu All About Steve. 45-letna igralka je na presenečenje mnogih malino za najslabšo glavno igralko prejela osebno, poleg tega pa je "oboževalcem" filma, v katerem naj bi bila naravnost porazna, podarila za cel tovornjak DVD-jev.

 

Odkorakala s pravo malino

A več kot mesec po podelitvi zlatih malin so organizatorji prireditve ugotovili, da so zvezdnici pomotoma izročili pristno malino, ki je vredna kar nekaj tisočakov. Ustanovitelj podelitve John Wilson je zato Sandro pozval, naj jo vrne.

 

"Morali se bomo malce ponižati in prositi Sandro, naj nam vrne pristno zlato malino. Ker se ji je zelo mudilo, je namesto replike vzela pravo, mi pa smo šele zdaj ugotovili, da je prišlo do zamenjave," je pojasnil Wilson.

 

Sandra, ki je dan po osvojitvi maline prejela še oskarja, se na pomoto organizatorja še ni odzvala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.