Magazin > VIP
24 ogledov

Sandra se vrača na delo

Bullockova bo zaigrala ob Tomu Hanksu. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Sandra Bullock, ki je pred kratkim dejala, da se umika iz filmske industrije, se slednji očitno ne more kar tako odreči.

Sandrin predstavnik za javnost je razkril, da igralka ne bo obrnila hrbta Hollywoodu in da se bo vrnila, ko bo pripravljena. „Sandra bo svojo kariero vsekakor nadaljevala. Zaenkrat noče podpisati nobene podgodbe, dokler se skupaj s sinom ne preselita v novi dom,“ pravi igralkin predstavnik, ki dodaja, da si Sandra želi, da bi v teh trenutkih spoštovali njeno zasebnost. „Ne želimo razkriti, kje bo odslej živela,“ dodaja predstavnik.

Igralka je v začetku meseca dejala, da se umika iz sveta filma, saj se želi posvetiti materinstvu. „Za igralstvo moraš imeti trdo kožo, jaz pa je trenutno nimam in si je ne želi imeti,“ je povedala Sandra, ki je marca zapustila svojega soporoga Jesseja Jamesa in zaprosila za ločitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.