Magazin > VIP
3643 ogledov

Sanja Grohar pokazala svoj dom

sanja grohar
1/7
Instagram
Kakšno lepo stanovanje!

Vplivnica in nekdanja miss Slovenije, Sanja Grohar, je sledilcem pokazala del svojega doma, v katerega se je štiričlanska družina preselila julija 2022.

Kot je Sanja razložila na družbenih omrežjih, so morali najprej podreti eno steno in se znebiti sobe, sicer si ne bi mogla uresničiti sanj o odprtem kuhinjsko-dnevnem prostoru. Poseben izziv so predstavljale tudi stopnice v zgornje nadstropje. "Izvajalec je izdelal najbolj neprimerne in nelogične stopnice. Ne samo, da višinsko ni šlo skozi, ker si se butal v glavo, tudi nevarne so bile. Gor smo plezali kot opice," pravi lepotica. Stopnice je bilo treba izdelati po meri in družina je s končnim rezultatom več kot zadovoljna.

Najbolj pa je Sanja "zaljubljena" v svojo kuhinjo v podeželskem stilu in s premičnim otokom. Zelo navdušena je tudi nad kavčem, ki se lahko spremeni v "8 različnih kavčev" in ima snemljivo prevleko, kar je za družino z majhnimi otroki zelo koristno. 

"Nama niso pomembni trendi in to, da je najino stanovanje videti kot 90 % stanovanj na internetu. Nama so všeč "cozy vibe" in svetli toni," je še dejala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.