Magazin > VIP
86393 ogledov

Sanjske poročne fotografije Franka Bajca

Franko Bajc Planet TV
Na spletu so se pojavile poročne fotografije enega najbolj zaželenih znanih Slovencev.

A oboževalke si lahko oddahnejo, saj se je Franko Bajc v vlogi ženina znašel le kot model. S prelepo nevesto sta na Bledu namreč snemala oglasne fotografije in video za eno naših najbolj znanih cvetličarn in ostale ponudnike poročnih storitev. Še lansko leto je Bajc sicer trdil, da je samski, ko se je udeležil kulinaričnega šova Riba, raca, rak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WEDDING PLANNER Slovenia (Divine Weddings) (@divine_weddings_slovenia)

Franko je namreč pravi kulinarični bog, ki živi v pravljičnem okolju Vipavske doline. Doma imajo celo ranč, vinsko klet, telovadnico, glasbeno sobo in jedilnico, ki gosti sedemčlansko družino, v Frankovi družini je namreč pet otrok. V domači Ajdovščini pa je točno pred enim letom v oddaji Riba, raca, rak  dokazal, da je talent tudi za štedilnikom. Zvezdniške goste je takrat sprejel v vinski kleti, jim postregel pršut in priredil zasebni koncert, nato pa so se preselili v sanjsko jedilnico. Za predjed je postregel mineštro, za glavno jed očetovo mesno specialiteto, osnova sladice pa je bil domač kruh, ki ga je spekel sam. Vse to pa je pripravil iz lokalnih sestavin. Franko je med kuhanjem gledalcem lansko leto razkril, da je še vedno samski. "Trenutno ne kuham za nobeno, upam pa, da bom kdaj. Moja specialiteta so palačinke," je povedal. 

Sicer pa je Bajc stari znanec domačih resničnostnih šovov in pri tem tudi zelo uspešen, slavil je namreč kar v dveh šovih in v treh letih domov odnesel 100 tisočakov. Zmagal je namreč tako v resničnostnem šovu Kmetija, kot tudi v bolj športno obarvanem Exatlonu. Prvi resničnostni šov, ki se ga je udeležil, je bil Survivor, sodeloval pa je še v plesnem šovu Zvezde plešejo. 

Preizkusil se je tudi v voditeljski vlogi, ko je ob Jasni Kuljaj vodil komentatorsko oddajo, ki je spremljala drugo sezono šova Exatlon Slovenija. Franko pa se ukvarja tudi z glasbo in boksom, leta 2022 se je v ringu pomeril z vlogerjem Perom Martićem. S 3 proti 0 je zmagal Bajc, ki ga je treniral Chrochyp.

Komentarjev 4
  • Kmodri_ 20:33 18.junij 2024.

    Koga!????!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:45 18.junij 2024.

    Opa a mu je začel puhek odganjat na bradi?

  • Pierre 12:20 18.junij 2024.

    Hu de fak iz Bajc? Nkol slišou...