Magazin > VIP
61719 ogledov

Sanjski moški: Ana Pusovnik ni lagala, tukaj je dokaz!

ana pusovnik Youtube
Ko je prišla Mary Ševo z zmenka z Gregorjem, je najdaljši nos imela Ana Pusovnik.

Sanjski moški Gregor Čeglaj je na dvorec Zemono odpeljal Mary Ševo. Kdo gre z njim, so določila dekleta, in Gregor ni bil najbolj zadovoljen, saj med njim in temnolaso lepotico komunikacija preprosto ne steče – vsaj ne tako, kot bi si želel Gregor. 

Ko je Mary prišla z zmenka in povedala, da sta imela zasebni koncert Marka Vozlja, ki ga sanjski moški zelo občuduje, se je obraz najbolj zmračil Ani Pusovnik, ki je pripomnila, da je bil ta zmenek namenjen njej, saj je nekoč igrala v Markovem spotu.

In res! Lepotico lahko vidite v spotu za pesem Ljubi se z menoj. 

Komentarjev 4
  • pika36 18:33 08.junij 2021.

    Ta je pa hitro začela sama sebe vnovčevati. Se mi smili.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:35 08.junij 2021.

    Ni mi čisto jasna tele deklica Ana. Zadnjič je razlagala kako verna in tradicionalna je njena družina, po drugi strani pa objavlja svoje pohujšljive slike po spletu, pred vesoljno Slo si išče tipa, pa še bi se našlo. Nekako mi ...prikaži veči to ne gre skupaj z tradicionalnimi krščanskimi vrednotami.

  • Ender3 12:12 08.junij 2021.

    Kaj je preveč, je preveč ! uredništvo in avtor, naj preneha objavljat te neumnosti, ki jih noben normalen bralec ne spremlja in bere. Njihovo bedno oglaševanje naj prepustijo rumenemo tisku, kamor spadajo.