Magazin > VIP
6316 ogledov

Sanjski moški pokritiziral Tjašo Kramarič, nato se je zgodilo še to!

tjaša kramarič Pop TV
Ona je stvari očitno videla povsem drugače …

Kot je znano, so se v šov Sanjski moški vrnili trije znani obrazi iz prve sezone – Pia, Lara in Tjaša. Slednja je lani prišla v finale. Gregor Čeglaj je nanjo takoj vrgel oko, medtem ko je Blaž do nje precej bolj zadržan.

Na samem jo je vprašal, zakaj se je prijavila. "Ko sem videla, da si ti (sanjski moški, op. avt.), sem si rekla: 'Zakaj pa ne. Videti je, da je dober moški.' Sem si dala še enkrat priložnost, da nekoga spoznam. Moja najdaljša zveza je trajala tri leta in pol. Nato sem bila dalj časa sama. To je bilo leta 2019. Takrat sem bila še zelo mlada, a mislila sem, da je to to, da bova skupaj vse življenje," je odgovorila, v kamero pa po kratkem pogovoru z lepotcem povedala: "Imava se lepo. Blaž me veliko sprašuje in jaz njega. Pogovor je stekel spontano. Všeč mi je, da imava teme za pogovor."

Blaž stvari očitno vidi drugače. "Izmika se mojim vprašanjem. Nikoli mi ne odgovori na vprašanje, ki ji ga postavim. Ovinkari. Pove vse, le tega, kar sem jo vprašal, ne," pravi.

Nikogar zato ni zares presenetilo, ko je lepotico poslal domov …

Za najbolj ganljiv trenutek pa je poskrbela Eva Luna, ki je z Blažem spregovorila o družinski tragediji. Več o tem TUKAJ.
 

Komentarjev 1
  • Ender3 14:14 31.oktober 2022.

    Ali je ta avtor na plačilnem seznamu Čakarmiša. ? Zakaj se ga plačuje, da piše te bedne prispevke..?