Magazin > VIP
17391 ogledov

Sanjski moški: Tako je bila videti poroka Gregorja Čeglaja

gregor čeglaj youtube
Sanjski moški je srečo našel čez lužo.

Razvpitega Gregorja Čeglaja smo spoznali leta 2021, ko je nastopil v prvi sezoni Poptevejega šova Sanjski moški. V šovu je njegovo srce osvojila Anja Širovnik, s katero se jima v resničnem življenju ni izšlo. Kasneje je gostoval pri Youtuberju Perotu Martiću in takrat poskrbel za pravi medijski pomp, saj je z neprimernim komentiranjem videza užalil kar nekaj znanih Slovenk. Posledice so bile zanj velike. Če je v petih mesecih po šovu z objavami zaslužil 100 tisoč evrov, je v enem dnevu po gostovanju izgubil vse sponzorje in 25 tisoč evrov. 

Kmalu za tem se je umaknil iz vseh družbenih omrežjih in se preselil k bratu Urošu v Ameriko. Lani januarja se je pohvalil, da jima gre zelo dobro, saj na mesec za razkošje zapravita več kot 15 tisočakov. Oktobra pa je v svojem sefu pokazal razkošni 3,60-karatni zaročni prstan, ki ga je kupil za svojo izbranko in s tem namignil, da se bo zaročil.

Decembra je pred Katlyn Alyso padel na kolena, poročila pa sta se 21. maja na plaži nekje na Floridi, in scier v krogu družine. Gregor je za to priložnost nosil obleko bež barve, Katlyn pa preprosto dolgo belo obleko. Z barvitim šopkom sta se sprehodila med svati in se na koncu strastno poljubila.

Mladoporočenca je poročil Gregorjev brat Uroš, ki je poslovnež. V Teksasu ima namreč svoje podjetje SolarTek, ki se ukvarja z distribucijo sončne energije. “Kot podjetje se zavzemamo za proizvodnjo izdelkov, ki spremenijo vsakodnevno življenje osebe, ki se odloči za namestitev sončne energije,” je Uroševo vodilo, kot izhaja iz spletne strani SolarTek.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Grof 16:25 20.junij 2024.

    Uroš bi bil odličen nadomestek za žganega nesposobnega Goloba