Magazin > VIP
32 ogledov

Sarkozyjeva je noseča

Ugibanja o nosečnosti so iz predsedniške palače že večkrat ovrgli. (Foto: Flynet Žurnal24 main
Soproga francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja, Carla Bruni Sarkozy, je noseča.

Kljub večkratnim ugibanjem v zadnjih letih, da je nekdanja manekenka in pevka Carla Bruni Sarkozy noseča, naj bi bila tokrat informacija o naraščaju, ki ga predsedniški par pričakuje letos pozimi, točna.
 
Po navedbah francoske revije Closer tako prva dama pričakuje svojega drugega otroka, za predsednika pa je to četrti otrok. Novice o nosečnosti iz predsedniške palače tokrat niso zanikali.

Iz razmerja z Raphaëlom Enthovnom ima Carla devetletnega sina Auréliena, predsednik Sarkozy pa ima iz prejšnjega zakona z Marie-Dominique Culioli dva sinova, Pierra in Jeana, v zakonu s Cécilio Ciganer-Albéniz pa se mu je rodil sin Louis.

Prva dama je pred časom odpovedala izid svojega novega albuma, da ne bi zasenčila svojega moža, ki je vse bolj obremenjen s politično konkurenco. Če bo nosečnost tudi uradno potrjena, bo pevka zagotovo imela druge prioritete, kot je glasba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.