Magazin > VIP
65694 ogledov

Saša Lendero nima sreče v ljubezni, razšla se je tudi z novim

Saša Lendero Instagram
Spet samska.

Dobro obveščeni viri so nam potrdili, da je ena naših najbolj priljubljenih pevk Saša Lendero spet samska. Naj spomnimo, da ji je po ločitvi od Mihe Hercoga, s katerim sta bila par kar 20 let, srce grel holistični terapevt Dražen Dimnik, kot smo poročali pred enim letom. Čeprav pevka tega uradno ni potrdila, je za Žurnal24 takrat povedala, da ne čuti, da so čas in okoliščine primerni, da bi namigovanja komentirala. Tudi Dražen je maja lani povedal, da ostaja brez komentarja in da je to del zasebnosti, ki ga še ne želi dati v javnost.

Da se njena nova zveza žal ni obnesla, je sama nekako namignila že septembra, preden je sodelovala v oddaji Milijonar na Planet TV, kjer so zbirali denar za prizadete v poplavah.  "Moram vprašati o novi ljubezen. Verjetno to tudi sama rada zadržiš zase ..." jo je takrat vprašala novinarka Planet TV, Saša pa je odgovorila: "Nimam kaj zadržati zase ... Ne morem nič povedati na to temo (smeh)."

Takrat je sicer spregovorila tudi o ločitvi od Mihe Hercoga. "Imela sem nekaj intervjujev, v katerih sem bila malo bolj odprta. Ne o sami situaciji, ampak o tem, kako se jaz počutim v zvezi s tem, kako se jaz s tem spoprijemam. To pa predvsem zaradi tega, ker sta tista najhujša bolečina in razočaranje popustila. Ljudje gremo čez zelo podobne preizkušnje v življenju in je dobro, da se v teh trenutkih ne počutimo osamljeno. Sporočilo, ki ga zdaj lahko iskreno dam, je, da stvari postanejo boljše in da se začnejo postavljati na svoje mesto in nekako vedno prideš do tega, da razumeš, zakaj je vesolje hotelo, da se nekaj zgodi," je povedala na to temo.   

Danes sta Saša in Miha velika prijatelja, ne le, da še naprej sodelujeta pri poslovnih in starševskih dolžnostih, družita se tudi izven omenjenih obveznosti. Tako sta včeraj skupaj obiskala legendarno zabavo Lady piknik pod klobuki, ki velja za zabavo, kjer se vsako leto na kupu zbere največ domačih estradnikov in estradnic. Oba sta bila odlično razpoložena, nasmejana, Saša pa je bila ena najlepših zvezdnic na zabavi. Na najbolj slavnem pikniku v sezoni se jim je pridružila tudi 15-letna hčerka Aria.

Saša Lendero | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 13
  • Ender3 17:34 06.junij 2024.

    Saška tebi se resnično ni vredno dajati v zobe medijem in rumenega žurnalizma. Hercog je itak, čista budala..

  • Avatar Zoran
    StarMačk 15:36 06.junij 2024.

    "Da se njena nova zveza žal ni obnesla, je sama nekako namignila že septembra, preden je sodelovala v oddaji Milijonar na Planet TV"... Do novinarke Ančke na Žurnalu pa je novica povsem sveža pricurljala dobrih 8 mesecev kasneje, ha, ha, ha...

  • Antivaxer 14:38 06.junij 2024.

    Saška, če to bereš😂, zate pa grem na kolena 😊

Sorodne novice