Magazin > VIP
4303 ogledov

Saša Lendero spregovorila o ločitvi: "Čutiš, da je nekaj narobe"

saša lendero Planet TV
Temu vprašanju se ni mogla izogniti.

V šovu Riba, raca, rak ta teden kuhajo Saša Lendero, Jana Koteska, pevka Regina, član glasbene skupine Polkaholiki Žiga Kunstič ter radijski voditelj in nekdanji exatlonovec Klemen Kopina.

Prva je za kuhalnico poprijela Saša, ki si je prikuhala odličnih 18 točk. Pogovor pa ni tekel le o kulinariki, za kar je poskrbel Klemen, ki je Sašo brez dlake na jeziku vprašal: "Kaj je bilo Mihu, da je zapustil tak lep dom?"

Da se Saša ločuje od Mihe Hercoga, je Slovenija izvedela januarja 2023. 

Sašo je vprašanje zabavalo. "Direkt v mehko. (smeh) In z zelo pametnim vprašanjem. Zdelo se mi je luštkano. Mislim, da ljudje premalokrat drug drugega sprašujemo o stvareh, ki nas v resnici zanimajo. Ovinkarimo, a bistvenih stvari sploh ne vprašamo," je dejala v kamero, pred druščino pa je izjavila: "Še vedno ne vem čisto točno, kaj mu je bilo, ampak čutiš, da je nekaj narobe. Ne veš, kaj je narobe, nasprotna stran ti ne zna povedati, kaj je narobe ... ali noče povedati."

Saša je ob tem povedala, da ji je družina sveta, zato je bil propad njenega zakona zanjo velika preizkušnja. "Ko sva bila z Mihom skupaj, je bilo res lepo, super. Miha pa te informacije ni imel," je še razložila. 

Regino je presenetilo, kako iskreno je Saša o taki boleči temi spregovorila z ljudmi, ki jih ne pozna dobro. "Veliko zamuja. Takih jedi ne bo videl več," pa je pogovor o tej temi zaključil Klemen. 

 

Komentarjev 3
  • munja 11:19 10.september 2024.

    Spet ta dva brezzveznika, dost je žurnal!!!!

  • bernadette 10:26 10.september 2024.

    Na voljo Ali potrebujete financiranje Kontaktirajte nas soutienfinanciersa@gmail.com soutienfinanciersa@gmail.com

  • Avatar NickMason
    NickMason 10:12 10.september 2024.

    Živi sama in daj mir moškim,imela jih boš kolikor boš hotela ,ampak igrat neko družinsko mamico pa že drugi trenutek hočeš biti gospodična to ne gre.Danes pa obljube pri ženitvah so lari fari besede,le v dobrem deluje malo zagusti in konec zgodbe.