Magazin > VIP
49 ogledov

Schwarzijeva hči spregovorila o boleči ločitvi

Arnold Schwarzenegger, Katherine Schwarzenegger Flynet
Najstarejša hči Arnolda Schwarzeneggerja je v intervjuju razkrila, kako se počuti ob ločitvi svojih staršev in zakaj je resno razmišljala o tem, da bi si spremenila priimek.

Katherine Schwarzenegger je v nedavnem intervjuju za ameriški tabloid Harper's Bazaar spregovorila o ločitvi staršev, ki jo je po lastnih besedah zelo prizadela. "Verjamem, da se vse zgodi z razlogom, a razumem, da je bila situacija med njima težka." Dodala je, da sprva ni razumela vsega, kar se je dogajalo, zdaj pa končno razume, kako se ob tem počutita starša.

Enaindvajsetletna hči Arnolda in Marie je ob tem še pojasnila, da si je bila vedno bližje z mamo, že od malih nog. "Prilepljena sem bila nanjo kot lepilo. Z očetom sem si tudi blizu, vendar sva si popolnoma različna." Priznala je tudi, da si je nekaj časa celo želela spremeniti slavni priimek, saj jo je motilo, da zaradi tega ni mogla dobiti fanta. "S tem se moram ubadati prav vsak dan in to mi resnično ni všeč." Razložila je, da jo fantje vedno začnejo spraševati o očetu, ko izvejo, kako se piše. "Potem sploh ne vem, hočejo hoditi z mojim očetom ali z mano?"

Svoja starša je okrivila tudi, da sta jo vedno hotela zaščiti pred javnostjo in mediji, ko je prišlo do ločitve, pa so jo bombardirali z vseh strani. "Kar naenkrat se je vse usulo name, vse se je spremenilo čez noč. Ko sem šla na kosilo, me je nenadoma oblegalo dvajset ljudi, ki so kričali name," je še povedala Katherine in dodala, da se stvari zdaj končno umirjajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.