Magazin > VIP
16365 ogledov

Se spomnite Denisa iz Ljubezni po domače? Ljubezen je zdaj našel v tej državi!

Denis Tajhman facebook
Božiček mu je uresničil željo.

Denisa Tajhmana smo leta 2020 spoznali v šovu Ljubezen po domače, kjer se je potegoval za srce simpatične Metke. Kazalo je, da ga je tudi osvojil, a simpatija, ki se je med njima razvila pred kamero, se na žalost ni poglobila. 

Denis se je letos marca preselil v Nemčijo. “Moja babica je bila Nemka in rekel sem, zakaj pa ne. Zdi se mi, da smo v Sloveniji takšni, da veliko ljudem ne privoščimo tega, kar dosežejo, imamo nizke plače in nižji standard,” je za Žurnal24 povedal o razlogih za selitev in dodal, da pogreša družino in prijatelje, ki jih obišče trikrat ali štirikrat letno.

Tajhman, ki trenutno dela kot kuhar v pivovarni, je svoje podjetje, ki se je ukvarjalo z gostinstvom, vedeževanjem in prodajo, zaprl. “Za to je šlo preveč energije,” je razkril. 

Simpatični Denis je načrtoval, da bo v Nemčiji preživel nekaj mesecev. Vendar vesolje je imelo drugačne načrte, tam je namreč spoznal svojo ljubezen in v Nemčiji ostal. “Obstaja zelo zanimiva zgodba, kako sem spoznal Nadine. S prijatelji smo za božička napisali pismo. Jaz sem si zaželel, da spoznam dekle, ki bi bilo iskreno in pošteno,” je povedal in dodal: “Manj kot mesec kasneje sem se prijavil na neki dogodek za samske. Tam sem jo spoznal. Na začetku sva si samo pisala, jaz nisem tega vzel kot nič resnega, potem pa se je razvila ljubezen.”

Z Nadine, ki je po poklicu medicinska sestra, sta par že šest mesecev in skupaj tudi živita. Denis je priznal, da je imel na začetku težave, saj se ni hotel odpovedati svobodi, a sta krizo s pogovorom uspešno prebrodila. “Skupaj sva večino časa, skupaj delava gospodinjska opravila, v prostem času se greva tudi kopat,” je povedal srečno zaljubljeni Tajhman.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 09:34 20.junij 2024.

    Tale je slabši kot marsikateri najstnik!!!

  • Avatar Garancija
    Garancija 06:36 20.junij 2024.

    Uf, tole je pa novica