Magazin > VIP
4153 ogledov

Se spomnite Irene iz Poroke na prvi pogled? Takšna je danes!

poroka na prvi pogled, Irena Martinjak, Rudi, Marjetka Planet TV
Je namignila, da je srečno zasedena?

Ireno Martinjak smo spoznali v letošnjem šovu Poroka na prvi pogled. Z Andrejem sta poleg Katje in Matica veljala za ‘problematični’ par letošnje Poroke, saj je bil njun odnos podoben neprestanemu drezanju v osje gnezdo - ves čas sta se prepirala.

Začelo se je že takoj po njuni poroki, čisto na začetku šova. Irena je bila nad svojim televizijskim ženinom vidno razočarana. "Malo sem razočarana. Zakaj so me strokovnjaki združili z njim, ne vem," je dejala Irena in dodala: "Nič ne bom rekla. Ne vem, če bom lahko razvila čustva."

Njun odnos je postajal vse bolj zapleten in sovražen, saj nikakor nista našla skupne besede. No, Irena je našla preveč besed ... Iz Andreja je hotela izvabiti globoke pogovore, se pogovarjati o izzivih, a Andreju ni bilo do govorjenja in je soprogo vsakič utišal z besedami, naj mu pove na kratko, v kamero pa dejal, da njenega govoričenja o travmah noče poslušati, saj ni pomirjevalo.

Irena je Andreja označila, da je preprost in brez globine. Zaradi njega je doživela tudi živčni zlom, potem ko jo je Andrej označil za coprnico. "Kreten, ki nima ne družine ne otrok, samo papagaja ima,” je Irena v joku tarnala strokovnjakinji Špeli Gornik.

48-letnica si je za lažje soočenje z Andrejem in ostalimi med eno izmed večerij pomagala tudi z zapisom na roki, na kateri je pisalo, da ni videla še toliko prizadetih osebkov v enem prostoru …

Kakorkoli, verjamemo, da sta Irena in Andrej zdaj mnogo bolj srečna - daleč stran drug od drugega. Da je Irena zelo čutna ženska, je že v preteklosti dokazala z objavo vročih fotografij na Instagramu. 

Tokrat pa je poleg dveh prisrčnih fotografij, na katerih nosi čepico bele barve in se smehlja v kamero, namignila, da je srečno zasedena. “Psst, poletje odhaja in zima prihaja, a meni se smeje, saj vem, kdo srček mi greje, psst,” je zapisala.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 08:52 21.oktober 2024.

    Pa koga to briga. !!2

  • Pierre 08:21 21.oktober 2024.

    Moja okolina smatra zrela sam za psihiatra...