Magazin > VIP
37 ogledov

Seal: "Heidi se je spustila zelo nizko"

Heidi Klum FameFlynet
Glasbenik Seal je začel javno obrekovati svojo bivšo ženo Heidi Klum in jo obtoževati, da "nima stila, ker ga je prevarala s služinčadjo".

Potem ko je v javnost prišla novica, da je manekenka Heidi Klum novo ljubezen našla v svojem varnostniku, se je oglasil njen bivši mož Seal. Ta zatrjuje, da je Heidi z varnostnikom Martinom Kristenom ljubimkala že v času njunega zakona ter da je prav njena "neelegantna romanca s služinčadjo" kriva za konec njunega zakona. "Vsekakor ne pričakujem, da bo Heidi nenadoma postala nuna, a moja prioriteta je bila vedno, da bi se najini otroci počutili dobro. Če že mora biti neki drugi moški v njihovem življenju, raje vidim, da je to nekdo, ki ga že poznajo. A vseeno si želim, da bi pokazala malo več elegance in počakala do konca najinega zakona, preden se je zapletla z Martinom," je javno dejal Seal, ki je s tem najverjetneje mislil, da bi morala Heidi počakati, da bi bila uradno ločena. Razšla sta se namreč že decembra lani, ločitev pa še ni uradna.

Sicer pa se je medtem že oglasila Heidi, ki je zanikala Sealove obtožbe in dodala, da je bil njen odnos z varnostnikom v času zakona s Sealom "strogo profesionalen". To je potrdil tudi njen bližnji prijatelj, ki je dejal, da za zdaj še nista opredelila svoje zveze. Svoje je dodal tudi Heidijin oče, ki je povedal, da je varnostnik del družine in da spi v njihovi družinski hiši.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.