Magazin > VIP
2995 ogledov

Sean Combs se je oglasil iz pripora, javnost je pričakovala nekaj drugega

p. diddy Profimedia
Na Seana Combsa letijo hude obtožbe.

Glasbenega mogotca Seana 'Diddyja' Combsa obtožujejo izsiljevanja, trgovine z ljudmi za spolne namene in organiziranja prostitucije. Na Diddyja so organi pregona postali pozorni lani, ko je pevka Cassie, s pravim imenom Casandra Ventura, povedala, da jo je Combs več kot desetletje s fizično silo in mamili zadrževal, leta 2018 pa naj bi jo celo posilil. V javnost je prišel celo video, ki je bil posnet na hodniku hotela in prikazuje, kako je glasbenik svojo jezo znesel nad mlado pevko.

p. diddy | Avtor: Profimedia Profimedia

Od takrat se je oglasilo še več žensk, ki trdijo, da so njegove žrtve, veliko pa se govori tudi o orgijah, ki jih je prirejal Diddy in na katerih naj bi se gnetlo znanih obrazov in tudi mladoletnih oseb ...

Combs na sojenje čaka v priporu. Od tam se je sedaj prvič po izbruhu afere oglasil. Svoji hčerki Love je čestital za rojstni dan. "Očka te ima rad," je med drugim zapisal ob fotografiji deklice, ki je upihnila dve svečki. Njena mama je Dana Tran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

Diddy obtožb ni komentiral, pod najnovejšo objavo je celo izključil možnost komentiranja. So se pa njegovi oboževalci in nasprotniki oglasili pod drugima dvema objavama in si dali duška.

Da glasbenik ne komentira obtožb, so mu zagotovo svetovali odvetniki, ki so vse obtožbe odločno zanikali. "Na sodišču bo zmagala resnica," so povedali za TMZ in dodali: "Gospod Combs ni nikoli nikogar spolno napadel - niti odraslega niti mladoletnika."

Diddy ima sicer sedem otrok in vsi so se do sedaj postavili na njegovo stran. Družina je pevca podprla tudi prejšnji teden, ko je moral na sodišče, ki je odločilo, da se sojenje začne 5. maja. Poleg otrok je na sodišče prišla tudi glasbenikova mama, ki je pred kratkim javno povedala, da je njen sin naredil veliko napak, ni pa pošast. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.