Magazin > VIP
123 ogledov

Seks zabave: Diddyja toži kuharica

P. Diddy EPA
Cindy Rueda glasbenika Seana Combsa zvlekla na sodišče.

Kuharica Cindy Rueda glasbenika Seana Combsa obtožuje spolnega nadlegovanja in neplačevanja nadur. Rueda trdi, da jo je Combs večkrat spravil v zadrego, saj je morala med zvezdnikovimi seks zabavami njemu in njegovimi gosti prinašati hrano in pijačo. Kuharica poleg tega trdi, da jo je pevec vprašal, ali ji je njegovo golo telo všeč, zato ga toži tudi zaradi spolnega nadlegovanja. Neprijetno snidenje je imela tudi z enim od gostov, ki je prišel v kuhinjo in od nje zahteval, da občuduje njegov spolni organ.

Po njenih besedah je Diddy tudi velik skopuh. Delala naj bi tudi 17 ur v kosu in za to dobila le 140 evrov na dan. Nadur ji menda nikoli ni izplačal.

Pevčev tiskovni predstavnik je tožbo označil za smešno. Po njegovih besedah gre za maščevanje jezne odpuščene uslužbenke, ki je delo izgubila, ker je Diddyju ukradla uro. Rueda te obtožbe zavrača.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.