Magazin > VIP
24040 ogledov

Severina dobila sina in ga takoj odpeljala v tujino

Severina Facebook
Tudi božični prazniki za hrvaško pevko niso minili brez škandala ...

Hrvaška glasbena diva Severina je konec novembra izgubila dolgoletno sodno bitko z bivšim partnerjem. Sodnica Tea Golub  je izdala začasni ukrep in razsodila, da bo Severinin sin živel s svojim očetom, srbskim poslovnežem Milanom Popovićem, in da oče samostojno skrbi za zdravje in vzgojo otroka. Severina sina lahko videla vsak torek in četrtek med tretjo in osmo uro zvečer ter vsak drugi konec tedna od sobote zjutraj do nedelje zvečer. Svojemu nekdanjemu možu bo morala vsakega 15. v mesecu plačati 168 evrov preživnine in plačati še 390 evrov sodnih stroškov. Sin bo z njo preživel tudi polovico vseh praznikov in počitnic. 

Za te praznike Aleksandar z mamo lahko preživel tako božične kot novoletne praznike, a tudi ta dogovor ni minil brez škandala. Pevka je namreč sina odpeljala na izlet v Grčijo, kjer je nekaj časa preživel tudi v samostanu na Sveti gori (Atos) z očimom, kamor vstop ženskam ni dovoljen. Severinin očim Igor Kojić je Popovića sicer obvestil o izletu v Grčijo, ta pa je za medije povedal, da je bil šokiran ob novici, da ga bosta peljala na Sveto goro, a da komentarjev glede sina ne bo dajal. 

Severina je na Instagramu objavila nekaj utrinkov iz Grčije, a tokrat ni pokazala sinovega obraza, saj ji je Popović med drugim očital tudi to, da sina po nepotrebnem izpostavlja medijem. "Tebe gledati, s teboj leteti, brez strahu kljubovati nevihtam in  tudi z nezaupanjem je vse v redu ... Sama, ob morju, dokler se sonce zemlji smeji, slišim te, kako vzklikaš, lepo mi je, lepo mi je, moj galeb," je zapisala ob fotografiji.

Aleksandar pa bo z mamo preživel tudi novo leto in sicer v Poreču, kjer bo Severina nastopala za dobrih 60 tisoč evrov. 

Komentarjev 7
  • tichili 23:33 30.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • beaumibel 22:52 30.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • siekmobac 22:16 30.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks