Magazin > VIP
12158 ogledov

Severina na koncertu opazila Dončića, to mu je sporočila

Severina instagram
Luka Dončić je svoje tradicionalno dopustovanje na Krku izkoristil za obisk koncerta balkanske zvezdnice Severine.

Severina je imela v petek koncert v klubu Diamond na Krku. Po pisanju hrvaškega spletnega portala Index.hr je bil med množico oboževalcev hrvaške pevke tudi Luka Dončić.

"Pogosto se zgodi, da je občinstvo glasnejše od nas, in sinoči so prekosili sebe in nas. Lepo je bilo videti ljudi iz vseh koncev Hrvaške, Makedonije, Slovenije, Nizozemske, Bosne in Hercegovine; to je vse, kar mi je uspelo ujeti. Tukaj pa je bil naš in vaš, Luka Dončić, ki bi ga na tem mestu rada spomnila, da mi je obljubil dres za sina," besede Severine povzema Index.hr.

Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Luka Dončić je Severinin veliki oboževalec. Prav ona mu je družbo delala na zasebni zabavi po podpisu podaljšanja pogodbe z Dallas Mavericks leta 2022. Takrat je chef Tomaž Kavčič postregel s prav posebno košarkaško torto, naši reprezentanti pa so z balkansko mega zvezdnico Severino tudi peli, za piko na i pa se je zgodil tudi veličasten ognjemet.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.