Magazin > VIP
1827 ogledov

Severinin pornič spet podira rekorde

Severino gledajo tudi v Kanadi. (Foto: Dejan Mijovič) Žurnal24 main
Domači pornič hrvaške pevke Severine je na svetovnem spletu spet pravi hit. V sedmih dneh si ga je ogledalo kar sto tisoč ljudi.

Medtem ko je na Hrvaškem s pravnomočno sodno odločbo posnetek prepovedano objavljati na spletu, so Severinini oboževalci našli nov način, kako lahko oživijo enajstminutni filmček.

Povsem preprosto – objavili so ga na enem izmed kanadskih portalov, ki omogoča brezplačno pornografsko vsebino. Zanimivo je predvsem to, da je skoraj pozabljeni posnetek zdaj veliko bolj priljubljen kot leta 2004, ko se je pojavil v javnosti. V petih mesecih je dosegel 200 tisoč ogledov, do včerajšnje nedelje pa v tednu dni kar sto tisoč.

Severina o posnetku še danes ne želi govoriti. Pred šestimi leti je prosila hekerje, naj videa ne objavijo, vendar njenih prošenj niso uslišali. "Posnetek je moja zasebna last, nastal je pred dvema letoma in med tem časom je bil ukraden. Ne želim dajati komentarjev, saj mislim, da je to del mojega zasebnega življenja. Pozivam vse, ki ga imajo, naj ga vrnejo ali uničijo in ne dajejo naprej," je tedaj prosila zvezdnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.