Magazin > VIP
2340 ogledov

Shannen Doherty: Sodnik ji je dva dni po smrti izpolnil srčno željo

shannen doherty Profimedia
Kdo bo podedoval njeno premoženje?

shannen doherty | Avtor: Profimedia Profimedia
V nedeljo je odjeknila vest, da je igralka Shannen Doherty po večletnem boju z rakom za vedno zaprla oči. Pred smrtjo pa se ni borila le z boleznijo, ampak tudi s svojim soprogom Kurtom Iswarienkom, ki je po njenem mnenju zavlačeval z ločitvijo, v upanju, da bo Shannen kmalu umrla in bi se izognil plačevanju preživnine. 

Igralka, ki je dočakala le 53 let, si je želela umreti kot ločenka. Ta želja se ji je izpolnila posthumno. Njeni odvetnici se je dan pred njeno smrtjo z nasprotno stranjo le uspelo dogovoriti glede ločitvenih pogojev, a sodnik dokumenta takrat še ni podpisal. To je storil v ponedeljek, dva dni po zvezdničini smrti. Naredil je veliko izjemo. Kot piše TMZ, v Kaliforniji in tudi v večini drugih zveznih držav sodišče za družinsko pravo izgubi pristojnost, ko nekdo, ki se ločuje, umre. Zadevo nato obravnava zapuščinsko sodišče, ki ne zaključuje ločitev.

Glede na dogovor je Shannen dobila rezidenco v Malibuju, več avtomobilov in sliko Salvadorja Dalíja, Iswarienko pa je dobil letalo, tudi več avtomobilov in kitaro Les Paul. Par se je poročil leta 2011. Shannen je tik pred posegom na glavi leta 2023 izvedela, da jo mož, po poklicu fotograf, vara s svojo agentko. 

Mediji pišejo, da bo večji del igralkinega premoženja podedovala njena 76-letna mama Rosa in njen 56-letni brat, ki je oče sedmih otrok. 

 

 

Komentarjev 1
  • www 10:20 19.julij 2024.

    eni so pa res mrhovinarji