Magazin > VIP
26479 ogledov

Sharon Stone se je pri 66 letih slekla skoraj do golega, internet se je sesul!

Sharon Stone Profimedia
S to fotografijo je dvignila veliko prahu.

66-letna igralka Sharon Stone, ki smo jo lahko občudovali v sedaj že filmski klasiki Prvinski nagon pred dobrimi tridesetimi leti, kjer je igrala fatalno spogledljivko Catherine, je tudi v zrelih letih tako postavna, da se lahko primerja z mlajšimi dekleti in damami. 

Hollywoodska diva je pred kratkim objavila fotografijo, na kateri nosi samo spodnji del kopalk, medtem ko na svojem domu v Kaliforniji ustvarja novo sliko. Kaže, da se Sharon, ki se ljubiteljsko ukvarja s slikanjem, ni mogla upreti klicu navdiha, zato je iz bazena stekla naravnost k slikarskemu platnu. Po objavi se je kar vsul plaz komentarjev navdušenja.

“Včasih moram naravnost iz bazena k slikarskemu platnu,” je zapisala igralka, ki se pri teh letih lahko še vedno pohvali z vitko postavo, hkrati pa je že večkrat dejala, da ni obremenjena s popolnostjo in idealnimi proporci kot večina Hollywooda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

“Tako sem hvaležna za svoje telo. Ko sem bila mlajša, so mi vsi govorili, kaj je narobe z njim. Zdaj se začenjam zavedati, da imam raje odnos žensk do svojega telesa v Evropi, ki z leti postajajo lepše in ki razumejo, da so ženske lepše od deklet, ker imajo modrost,” je leta 2019 povedala za revijo Allure.

Sharon je spregovorila tudi o tem, kako sprejeti proces staranja. V preteklosti je povedala, da se ne obremenjuje več s svojim videzom in da je postala zelo izbirčna glede tega, komu nameni svoj čas.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • AnGus 16:04 11.julij 2024.

    Morda bi bilo vendarle bolje, da ostane oblečena...

  • Ender3 13:32 11.julij 2024.

    Fatalka in prava Milfa. Redka igralka z visokim IQ, ki ne prisega na botoks in estetske operacije .

  • Pierre 12:34 11.julij 2024.

    Žalostna fotka... kaj ji je tega treba????