Magazin > VIP
27 ogledov

Sheryl posvojila dečka

Žurnal24 main
Pevka Sheryl Crow je posvojila enomesečnega dečka.

3-letnemu Wyattu, ki ga je Sheryl posvojila leta 2007, se je pridružil deček po imenu Levi James. Zvezdnica je veselo novico objavila na svoji spletni strani. „Z vami bi rada delila zelo razburljivo vest. Wyatt ima bratca.”

Vse, kar Sheryl k popolni sreči še manjka, je primeren očka. Leta 2003 je njeno srce osvojil kolesar Lance Armstrong, a se je ljubezen po treh letih končala. Od takrat lepotica, ki je premagala raka na prsih, ni imela resne zveze. "Celo življenje sem imela jasno predstavo o tem, kakšno naj bi bilo moje življenje. Imeti kariero, moža, hišo in otroke. Samo to sem poznala. Takšno naj bi bilo uspešno življenje. A družine niso vedno takšne. Odločila sem se, da opustim predstave o tem, kako naj bi bile zadeve videti, saj ničesar ne morem nadzorovati. Ko poskušam prevzeti nadzor, se stvari ne uresničijo," je leta 2008 izjavila v intervjuju za Parade.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.