Magazin > VIP
1690 ogledov

Shiloh Jolie razložila, zakaj je odložila očetov priimek, razlog je pretresljiv

angelina jolie, shiloh jolie-pitt Profimedia
Le kaj se je dogajalo za štirimi stenami ...

27. maja, na svoj 18. rojstni dan, je Shiloh, hčerka Brada Pitta in Angeline Jolie, vložila prošnjo za spremembo imena. Znebila se je očetovega priimka. 

Novica je bila kmalu zatem javno objavljena v Los Angeles Timesu. Odvetnik Peter Levine, ki zastopa Shiloh, je sedaj spregovoril o njeni "pomembni odločitvi". "Mediji bi morali biti bolj previdni pri poročanju," je dejal Levine in dodal: "Še posebej, ko poročajo o mladi osebi, ki je po bolečih dogodkih sama sprejela pomembno odločitev, in zgolj sledi sodnemu postopku." Levine je poudaril, da Shiloh ni zakupila oglasa v Los Angeles Timesu, da bi svojo odločitev delila s svetom. "Kot njen odvetnik moram objaviti pravno obvestilo, ker zakon v Kaliforniji to zahteva od vseh, ki želijo spremeniti svoje ime. To pravno obvestilo je bilo objavljeno v Los Angeles Timesu, kot je zahtevano." 

 

Odvetnik David Glass je za People dejal, da je morala Shiloh na sodišču vložiti uradno prošnjo za spremembo imena, "oglas" pa mora v časniku objavljati štiri tedne zapored, nato pa sledi zaslišanje. Pisno mora o svoji nameri obvestiti oba starša, še pravi. 

"Te peticije za spremembo imena običajno potekajo zelo gladko in so odobrene, razen če je oseba v preteklosti storila kaznivo dejanje in se skuša izogniti kazni ali obveznostim," je še povedal Glass in opozoril, da "nikoli ni videl, da bi kdo spremembi imena na sodišču nasprotoval." "Brad bi lahko prišel na sodišče in na primer rekel, da sta se s Shiloh odtujena zaradi mame ... Ker pa ni več mladoletna, se lahko v bistvu imenuje, kakor hoče."

Po bolečih dogodkih? Le kaj se je dogajalo v družini Jolie-Pitt? Znano je, da je Angelina ločitvene dokumente vložila po tem, ko sta se na letu hudo sprla mož in njun sin Maddox. Pitt je imel v tistem času težave z alkoholom, kar je tudi priznal. Njegov odnos z otroki je od ločitve dalje zelo napet in par se je zaradi skrbništva več let vlačil po sodiščih. 60-letni Pitt menda nima "praktično nobenega stika" s svojimi odraslimi otroki, še vedno pa obiskuje svoje mlajše otroke. Nekdanji par ima šest otrok: Shiloh, Maddoxa (22), Paxa (20), Zaharo (19) ter dvojčka Knoxa in Vivienne (16).

 

 

Komentarjev 1
  • leonardo 09:55 23.julij 2024.

    Ne vem, če ima Lucifer tamlade ampak, če jih ima, je ta ženska njegova potomka.