Magazin > VIP
90 ogledov

Sienna Miller pozirala gola

Sienna Miller Youtube
V javnost je pricurljal goli portret igralke Sienne Miller, ki je umetniku Jonathanu Yeu pozirala le nekaj tednov pred porodom.

Jonathan, ki je v preteklosti med drugim naslikal že Dennisa Hopperja in Nicole Kidman, je na platnu tokrat ovekovečil britansko igralko Sienno Miller. Umetnik je sporočil, da je portret "poklon Sienninemu pogumu in samozavesti", ter jo pohvalil, da se je slekla za umetnost. "Naštejem lahko veliko zvezdnic, katerih podoba je zgrajena na pojavljanjih v javnosti, a bi se devet mesecev raje skrivale za štirimi stenami. Sienna je običajno prava modna ikona in s tem, da je odvrgla obleke, je pokazala še večjo moč," je povedal Jonathan.

Igralkin portret je nastal julija, le nekaj tednov pred tem, ko je povila svojega prvega otroka, hčerko Marlowe. Od jutri naprej bo portret tri mesece na ogled v galeriji Circle Culture v Berlinu, kot del razstave (I've Got You) Under My Skin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.