Magazin > VIP
306 ogledov

Sin Angeline Jolie zaradi poškodbe glave v bolnišnici

pax jolie, angelina jolie Profimedia
Z električnim kolesom trčil v avto.

Sin hollywoodskih zvezdnikov Angeline Jolie (49) in Brada Pitta (60), 20-letni Pax, je imel v Los Angelesu hudo prometno nesrečo. Okoli 17. ure se je vozil po prometni ulici in trčil v vozilo. Pravijo, da ni nosil čelade, reševalcem pa je takoj potožil, da ga boli glava.

Reševalci so se sprva bali, da je mladenič utrpel možganske krvavitve, vendar je po poročanju TMZ njegovo stanje zdaj stabilno. Kako hudo je poškodovan, ni znano. Voznik avtomobila je Paxu takoj nudil pomoč in počakal, da so prispeli reševalci in policisti.

Pax Thien Jolie-Pitt je drugi najstarejši otrok v klanu Jolie-Pitt. Angelina ga je leta 2007, ko je bil star tri leta, posvojila v sirotišnici v Vietnamu. Njegova s ​​heroinom zasvojena mati ga je še kot dojenčka zapustila. Leto dni kasneje ga je posvojil tudi Brad Pitt, s katerim pa Pax danes ni v dobrih odnosih.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.