Magazin > VIP
52883 ogledov

Sin Helene Blagne z velikim uspehom, želijo ga vsi, od Čeferina do Rima!

Helena Blagne Instagram
Kdaj je postal že tako odrasel!?

"Moj Kristijan je danes z odliko magistriral na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Srečen in čustven dogodek, jaz pa preponosna mami. Za takšne stvari je vredno živeti!" je na družbenih omrežjih sporočila prva dama slovenske glasbe Helena Blagne, ki je bila ob tej priložnosti predvsem ponosna mama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

25 let stari Kristijan, ki se je pevki rodil v zakonu z bivšim soprogom Mitjo Zamanom, je po gimnaziji tako več kot uspešno zaključil študij prava. Diplomiral in magistriral je z odliko, na podelitvi diplom je prejel celo zlato priznanje in kar dvakrat dobil ponudbo, da bi prakso opravljal v odvetniški pisarni Petra Čeferina, kot je poročala revija Suzy. Vendar se je nato odločil za študentsko izmenjavo v Lizboni na Portugalskem.

Na magistrsko nalogo se je pripravljal v Rimu, kamor ga je povabil slovenski veleposlanik v Italiji, Matjaž Longar, Kristijan pa je vabilo sprejel tudi zato, ker ga najbolj zanima mednarodna diplomacija, je takrat še pisala omenjena revija. 25-letni Kristijan je tudi aktivni član Ženevskega kluba pravnikov in pravniškega senata, med sodelavci pa naj bi bil zelo priljubljen. Med opravljanjem pripravništva v Rimu ga je obiskala tudi Helena, skupaj pa sta obiskala veleposlanika v Vatikanu, Francija Buta, kar je ponosna mama ovekovečila na svojem Instagram profilu.

 

"Potem ko sem si ogledala 1.000 in eno znamenitost mogočnega in večnega mesta, sem sinoči z veseljem sprejela povabilo na obisk Veleposlaništva RS pri Svetem sedežu Vatikan, kjer me je gostoljubno pričakal naš veleposlanik in moj dolgoletni prijatelj Franci But, nato pa sem obiskala še nadvse prijazno ekipo Veleposlaništva RS v Rimu," je ob obisku zapisala na družbenem omrežju.

Komentarjev 24
  • leonardo 07:16 29.maj 2024.

    Vse čestitke fantu. Teh uspehov / vsaj na fakulteti/ ni dosegel zaradi matere, pa recite kar hočete. Upam samo, da ne pristane med politiki ne pri nas in ne v Evropski uniji. Pobarabil se bo in z lažmi lezel po ...prikaži več lestvici navzgor. To pa bi izničilo ves ugled in prigarani uspeh.

  • dare326 18:02 28.maj 2024.

    Je prišlo vsaj nekaj koristnega iz "dive".

  • Ender3 14:53 28.maj 2024.

    Čestitke ni kaj, vendar to obešati na velik zvon po vseh domačih medijih deluje bolj kot oglaševanje Blagnetove. S tem se ni vredno kitit...

Sorodne novice