Magazin > VIP
7984 ogledov

Skrbi naraščajo: Ben Affleck in J. Lo sta se odločila za ta nepričakovani korak

jennifer lopez, ben affleck
1/3
Profimedia
Pa tako dolgo sta iskala ljubezensko gnezdece ...

Se Jennifer Lopez pripravlja na četrto ločitev? Govorice, da je njen zakon v krizi, nočejo potihniti. Najprej se je brez poročnega prstana v javnosti pojavil Ben Affleck, nato so z "golo" roko opazili še pevko in igralko. Affleck se je že pred tedni izselil iz skupnega doma in sedaj živi v hiši, za katero plačuje 100 tisočakov na mesec.

Oba svoja prstana sicer spet nosita, je pa TMZ poročal, da nameravata prodati svojo 80 milijonov dolarjev vredno vilo. Ta odločitev je seveda dvignila veliko prahu, tudi zato, ker sta zakonca, ki sta si večno zvestobo obljubila pred dvema letoma, tako dolgo iskala primerno ljubezensko gnezdece. Takrat se je govorilo, da sta si zvezdnika ogledala kar 80 nepremičnin, preden sta našla pravo zase.

Zvezdnika sta se v vilo, veliko 3500 kvadratnih metrov, na Beverly Hillsu vselila junija 2023. Nepremičninski agent naj bi bil že izbran. Nepremičnina stoji na posestvu, velikem dva hektarja. Pohvali se lahko z 12 spalnicami, 24 kopalnicami, garažo za 12 avtomobilov, bazenom, telovadnico, boksarskim ringom in igriščem za košarko.

Da par preživlja težke čase, je konec maja potrdila tudi Lopezova, ki je odpovedala svetovno turnejo, ker se mora posvetiti družini. Ali bo par proslavil oziroma dočakal svojo drugo obletnico poroke, ki jo praznujeta 16. julija, bomo še videli. Leta 2004 jima ljubezni ni uspelo rešiti. Lopezova je mnogo let pozneje povedala, da sta zaroko razdrla zaradi interesa javnosti. Pritisk na mladi par je bil v tistem času ogromen in mediji so jima bili ves čas za petami. Leta 2021 sta svoji ljubezni dala novo priložnost. Oba, ki nimata skupnih otrok, sta se julija 2022 poročila v Las Vegasu. 

Komentarjev 1
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 06:44 12.junij 2024.

    Sem čisto šokiran,butale!!!