Magazin > VIP
27744 ogledov

Slavna hčerka napol gola pred trgovino pomerjala obleke

Scout Willis
1/7
Profimedia
Razveselila je paparace.

Scout Willis, hčerka Demi Moore in Brucea Willisa, je močno razveselila paparace, ki so jo opazili pred trgovino v kraju Los Feliz. 33-letnica je oblačila namreč pomerjala kar pred trgovino. Brez sramu si je slekla nedrček, pred pomerjanjem prosojne obleke si je slekla še hlače. 

Da Scout ne spada med sramežljiva dekleta, javnost ve že leta. Leta 2014 se je po New Yorku sprehajala zgoraj brez, ker je protestirala proti pravilom družbenega omrežja Instagram, ki prepoveduje objavo fotografij, na katerih se vidijo gole dojke.

Scout se je Demi in Bruceu rodila leta 1991. Lepotica ima starejšo sestro Rumer in tri leta mlajšo sestro Tallulah. Slednja je lani s svetom delila slabe novice. Razkrila je, da ima duševne težave in da se je, potem ko jo je zapustil njen zaročenec Dillon, borila z anoreksijo. Talluah je Dillon zapusti manj kot en mesec po tem, ko je Willis izvedel, da ima afazijo. Pozneje je 30-letnica povedala še, da ima avtizem. 

 

Komentarjev 3
  • Zvono 23:05 14.julij 2024.

    Žal nobena od Demijinih hčera ni podedovala mamine lepote.

  • sandi76 08:41 13.julij 2024.

    Punca si misli, da nekaj samoreklame ne more škodit 🤣

  • Grof 08:37 13.julij 2024.

    Ne vidim problema, problem bi bil če bi to storila prsata Janja Sluga v družbi Nataše Sukič, prišlo bi do prometnega infarkta, ker bi …..se vozniki metali na fršluse