Magazin > VIP
13598 ogledov

Slavnega sina obsodili na dosmrtno ječo, tako okruten je bil njegov zločin

Daniel Sancho Bronchalo Epa
Spoznan je bil za krivega naklepnega umora.

Rodolfo Sancho | Avtor: Profimedia Profimedia
Daniel Sancho Bronchalo (30) je na Tajskem umoril kolumbijskega kirurga Edwina Arrieto Arteago (44) in truplo razkosal na 17 delov. Tajsko sodišče je kuharja, ki je zaslovel z YouTubom, obsodilo na dosmrtno ječo. Ker je Bronchalo, sin španskega televizijskega zvezdnika Rodolfa Sancha Aguirreja (na fotografiji levo), sodeloval s sodiščem, so mu prizanesli, poroča Bild.

Umor se je zgodil leta 2023, ko je Arteaga pripotoval na tajski otok Koh Pha Ngan, da bi tam dopust preživel z Bronchalom. Par naj bi bila leto dni. Bronchalo je kasneje dejal, da si tega razmerja ni želel.

2. avgusta sta se dobila v bungalovu. Kirurg naj bi od Bronchalo zahteval spolne usluge. "Bil je obseden z mano, tudi poslovno je želel sodelovati. Denar je vložil v moje podjetje. Vse je bila laž," je povedal morilec. Arteaga naj bi tudi grozil, da bo objavil Danielove gole fotografije in škodil njegovi družini. Izbruhnil je prepir in 30-letnik je svojega ljubimca udaril. Ta naj bi z glavo udaril v kopalno kad in izgubil zavest. Nato je njegovo truplo razkosal in ga odvrgel na smetišče in v morje. 

Sprva je Bronchalo govoril o tragični nesreči, nato pa se je izkazalo, da je dan pred krvavim zločinom kupil plastične vrečke, nože, žage, gumijaste rokavice in tekočino za pomivanje posode. Vse je skril v bungalovu.

Na sojenju sta bila prisotna Bronchalov oče Rodolfo Sancho Aguirre in tudi njegova mama Silvia Bronchalo (49). Primer je v Španiji vzbudil veliko pozornosti. Ameriški televizijski kanal HBO je o krvavem zločinu že posnel film. 

Komentarjev 4
  • matermila 13:04 30.avgust 2024.

    Ali izbirate novice o pedrih, ali je res vse polno teh bolnikov ?

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 09:27 30.avgust 2024.

    Boli me k....c za dvocevkarje!!!