Magazin > VIP
199 ogledov

Slavni igralec skočil v vodo in pristal v bolnišnici: Tako je zdaj z njim

Zac Efron Profimedia
Nesreča na Ibizi.

Zac Efron je prejšnji teden med oddihom na priljubljenem otoku Ibiza doživel manjšo nezgodo. 36-letni igralec je v zgodnjih jutranjih urah skočil z bazen, s prsmi udaril v dno in v pljuča zaužil veliko količino vode. Efrona, ki je bil po tem videti v šoku, so varnostniki nemudoma rešili iz bazena in odpeljali v bolnišnico. 

Tam so mu rentgensko slikali pljuča in ugotovili, da v njih nima več vode. Po nekaj urah je bil iz bolnišnice odpuščen, a je tam ostal dlje časa, saj je pred tamkajšnjo bolnišnico mrgolelo paparacev, ki so izvedeli, da je zvezdnik v bolnišnici. 

Da je Zac okreval, dokazuje fotografija, ki jo je objavil na storyjih na Instagramu, na kateri je zgoraj brez na ogromni žogi dvigoval uteži. “Srečen in zdrav, hvala za lepe želje,” je samo zapisal. Nesreča mu ni pustila vidnejših posledic, saj se je pred dvema dnevoma z zasebnim letalom vrnil v ZDA. 

Zac Efron | Avtor: instagram instagram

To pa ni bila edina nesreča, ki se mu je zgodila. Leta 2013 si je zlomil čeljust, saj mu je spodrsnilo, obut pa je bil samo v nogavice. Z brado je udaril v granitno fontano in leta 2022 povedal, da je izgubil zavest in se zbudil ter videl podbradno kost, kako mu je visela iz obraza. Posledično so se njegove žvekalne mišice na notranji strani obraza povečale, zato je igralčev obraz danes videti drugače.

 

:dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.