Magazin > VIP
1866 ogledov

Slovenija je izbrala: Ona je najbolj usodna ženska leta

martina švab
1/5
Jure Klobčar
V Kongresnem centru Brdo so slovesno razglasili najbolj fatalno žensko leta 2024. Po mnenju bralk in bralcev revije Obrazi/Avenija ter preko spletnega glasovanja je usodni naziv Femme Fatale 2024 prejela simpatična Martina Švab.

Prireditev je tokrat odlično povezoval športni komentator in urednik Goran Obrez, ki je gostom osupljivo osmerico fatalnih žensk predstavil na nekoliko drugačen način. Žensko energijo čudovitih nominirank so, poleg voditelja, uravnotežili tudi člani skupin Flirrt in BOOOM!. 

Vzdušje se je stopnjevalo do težko pričakovane razglasitve, ko je na oder stopila urednica revije Avenija Petra Kancler in razglasila zmagovalko. Martina Švab, pevka in radijska voditeljica na radiu Aktual, je po zmagi povedala, kakšna ženska je zanjo fatalna: "Fatalna ženska je samozavestna, močna, karizmatična, neodvisna, iskrena, zapeljiva, sofisticirana in izžareva neko skrivnostno privlačnost ter magnetično energijo, ki privabi in očara vse okrog nje. Daleč od tega, da bi stavila samo na popoln videz. Fatalnost se kaže v odnosu, pristopu, energiji, začuti pa se v pogledu."

Za naziv Femme Fatale 2024 se je sicer potegovalo osem usodnih Slovenk, Nina Donelli, Katarina Benček, Nika Zorjan, Milena Novak, Tjaša Kokalj Jerala, Gaja Filač, Martina Švab in Aleksandra Balmazović.

Nominiranke so tudi ta večer blestele v gala oblekah. Gaja Filač je nosila kreacijo Matica Velerja, Aleksandra Balmazović kreacijo Maja Ferme Fashion, Nino Donelli je oblekla Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy, Tjašo Kokalj Jerala Maja Štamol, Katarina Benček in Nika Zorjan sta nosili unikatni obleki Marije Padjan iz L'avenue Showroom, Martina Švab in Milena Novak pa sta nosili kreaciji White Couture.
 

Komentarjev 4
  • Jernej65 22:53 31.maj 2024.

    Zopet ena "samozavestna", samozadostna punčara z napumpanimi joški in ustnicami. Kam ta svet drvi, da nam take dajejo za vzor. Malo lapa na enem lokalnem radiju in je oh in sploh. Adijo pamet.

  • Pierre 14:22 31.maj 2024.

    ''Femme fatale'' v Franciji pomeni lepotico, a tudi črno vdovo, če se namreč moški z njo speča ga uniči... samica bogomolka...

  • manja53 13:31 31.maj 2024.

    Martina, kdo ali kaj?