Magazin > VIP
4536 ogledov

Slovenska lepotica dobila vlogo v mehiški telenoveli!

Kakšen uspeh!

Leta 2011 so Kim Rebecco Lekše okronali kot Miss Earth Slovenije. Že od nekdaj je sanjala o tem, da bo postala igralka. Tako je pred leti spakirala kovčke in se odpravila na avdicijo za Televisino igralsko šolo CEA v Mehiki. Tam je spoznala španskega igralca Juana Diega Covarrubiasa, s katerim sta bila nekaj časa v razmerju, nato pa se je leta 2019 Juan poročil z igralko Edno Monroy.

Rebecca je že zaigrala v telenoveli Por Amar Sin Ley, tokrat pa se ji je odprla nova priložnost, da v vlogi Victorie zaigra v seriji Mi Amor Sin Tiempo. Zgodba spremlja življenja treh žensk iz iste družine, ki se v različnih življenjskih obdobjih soočajo z zelo podobno ljubezensko situacijo. Vse so v navidezno stabilnih razmerjih, a ko se v njihovih življenjih pojavi prava ljubezen, jih to pripelje do tega, da počnejo stvari, ki jih niso še nikoli, celo v nasprotju z normami družbe, ki ji pripadajo.

“Počutim se zelo srečno in ponosno, da sem del tega velikega projekta v seriji Mi Amor Sin Tiempo. Hvala režiserju za to priložnost in ker verjame vame, da oživim Viktorijo! Hvala neverjetni produkcijski ekipi,” je Kim zapisala na Instagramu.

Kim bo zaigrala ob številnih znanih imenih s sveta telenovel, kot so Leticia Calderón, Karyme Lozano, Eric del Castillo, Alejandro Camacho, Julia Argüelles in Andrés Baida.

To pa ni edina Slovenka, ki se ji je uspelo vpisati na Televisino igralsko šolo. Ta uspeh je dosegla tudi Sandra Debelak, ki je pred kratkim zaigrala v priljubljeni seriji Skrito v raju.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.