Magazin > VIP
5058 ogledov

Šok: Brez sledu izginil pripadnik kraljičine garde, bo povzročil katastrofo?

kraljica elizabeta II. Profimedia
Štirje vojaki na poti v Ukrajino.

Daily Mail poroča, da je britanska kraljica ostala pripadnika Britanske kraljeve garde. Za 19-letnim mladeničem naj bi se na poljsko-ukrajinski meji izgubila vsaka sled.

Skupaj s tremi drugimi vojaki naj bi se pridružil tuji legiji, ki se bodo v Ukrajini borili proti ruskim vojakom.

Kot je znano, je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozval tuje državljane, ki so "prijatelji miru in demokracije", naj odpotujejo v Ukrajino in se borijo proti ruski invaziji. Na spletni strani ukrajinskega predsedstva je že bila objavljena novica, da so ukrajinske oborožene sile v postopku vzpostavitve enote tuje legije za mednarodne prostovoljce. 

Na stotine ameriških, kanadskih, francoskih, norveških, hrvaških, gruzijskih in beloruskih borcev se je odzvalo na klic in odpotovalo v Ukrajino z ali brez odobritve ali vednosti svojih nacionalnih vlad.

Vojake britanska vojska menda mrzlično išče, saj se bojijo, da bi, če bi jih ujeli Rusi, Putin Veliko Britanijo zvlekel v vojno. 

Kot še poroča medij, se je v tujo legijo prijavilo že 150 britanskih vojnih veteranov, vojakom, ki še vedno služijo britanski vojski, pa so odhod v Ukrajino prepovedali. 

 

 

Komentarjev 2
  • Pišmevuh 18:06 10.marec 2022.

    To je tak kot so kmeti včasih imeli zavarovano samo eno kravo v hlevu, pa je poginila taman tista. Verodostojnost po angleško

  • Angie_Smith 11:37 10.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎