Magazin > VIP
1073 ogledov

Šok: Damjan Murko bo odslej služil z erotičnim poslom!

Damjan Murko instagram
Nov korak v karieri?

Pevec Damjan Murko se je odločil za nov korak v karieri. Odprl si je namreč račun na razvpiti erotični platformi za odrasle, Onlyfans. “Na začetku sem se z vsemi štirimi branil te aplikacije. Ima namreč slabšalen pomen,” pove Murko.

“Vendar Onlyfans v direktnem prevodu pomeni ‘samo za fane’. In zato sem se pridružil aplikaciji. Nekatere fotografije in posnetke bom objavil ekskluzivno samo tam. Seveda se bodo našle tudi kakšne nagajive fotografije,” hudomušno pristavi in doda: “Na svojem Instagram profilu redko izpostavljam svoje zasebno življenje, kako poteka moj dan, s kom se družim. To bom zdaj pokazal največjim oboževalcem.”

To pa ni prva drzna marketinška poteza štajerskega slavčka, ki slovi kot kralj samopromocije. Leta 2009 so slovenski mediji burno poročali, kako so pevca Damjana Murka pretepli člani zasedbe Skater. Vir nesoglasij naj bi bila izbira imena skupine Rogoški slavčki, saj je Damjan trdil, da je ‘en slavček v Sloveniji dovolj’. Damjana je najprej napadel Roman iz Rogoških slavčkov, kasneje pa še Samči iz skupine Skater. 

A ko je Murko gostoval v podkastu Davida Milosaljevića, je priznal, da je bila vse skupaj lepa potegavščina: “Po vseh teh letih lahko zdaj iskreno povem. Skupina Skater me je poklicala in predlagala, kako se ti zdi, da bi mi tebe pretepli? Kako se ti zdi ta ideja? Pa sem rekel, da ne. Potem pa so predlagali, ves denar, ki ga bodo mediji plačali za fotke in posnetke, bo ostal tebi, ker nas zanima samo promocija, pa sem rekel prav. Naredimo tako, da bo izgledalo pristno. Cela Slovenija je temu nasedla in verjela, mi smo pa še danes zelo dobri prijatelji.”

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar MS
    MS 11:38 21.avgust 2024.

    Ni Murko kreten, kreteni so tisti ki mu sledijo!!!

  • Ender3 10:26 21.avgust 2024.

    Kaj je res to treba pisati in omenjati? Žurnalovci !!