Magazin > VIP
2440 ogledov

Šok: Legendarni nemški voditelj našel posmrtne ostanke svoje partnerke

Michael Schanze Profimedia
Uschi Köhl zdravniki niso niso mogli več pomagati.

Michael Schanze | Avtor: Profimedia Profimedia
Nemčija sočustvuje s priljubljenim pevcem, voditeljem in igralcem Michaelom Schanzejem, ki je izgubil ljubezen svojega življenja. Uschi Köhl (†70) je povsem nepričakovano umrla zaradi možganske krvavitve. Kultni voditelj jo je našel v zimskem vrtu svoje hiše in takoj obvestil policijo in reševalce.

"Popoldne sem jo našel v našem zimskem vrtu," je 77-letnik povedal za Bild in dodal, da so jo eno uro oživljali. "Zdravnik je rekel, da ni imela možnosti. Obdukcija je pokazala močno krvavitev," je še dodal Schanze, ki je vodil številne znane oddaje, med drugi tudi Igre brez meja in 1, 2 oder 3.

Schanze pravi, da se težko sooča z izgubo. Kostumografinjo je pred 40 leti spoznal med snemanji, zaljubila pa sta se šele mnogo let pozneje. Prvi zmenek je bil šele pred približno 10 leti, je razkril. 

Voditelj je v devetdesetih spadal med največja imena nemškega šovbiznisa, po letu 2003, ko je doživel hudo smučarsko nesrečo, se je umaknil iz javnosti. Leta 2021 pa je za Bunte prvič spregovoril o zdravstvenih težavah. Razkril je, da je leta 2019 kašljal kri in da je smrti le za las ušel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.