Magazin > VIP
6375 ogledov

Šok: Potem ko so ga brutalno pretepli, znani Slovenec finančno propadel

Dani Sima instagram
Težavam ni videti konca.

V sredini junija smo poročali, da so sredi Ljubljane brutalno pretepli Youtuberja in TikTokerja Danija Simo. Večer, ki se je začel s proslavljanjem izida prijateljevega novega albuma v Kinu Šiška, se je za Danija končal tragično, saj je kasneje pred klubom Shooters prejel štiri udarce v obraz. Mladoletna storilca naj bi bila dva, enega od teh je Dani na policiji že prepoznal, povedal pa je, da vložil premoženjskopravni zahtevek. Pretep je na Daniju pustil tudi psihične posledice, za Žurnal24 je takrat priznal, da ga je sedaj strah obiskovati klube in se v nočnih urah zadrževati zunaj.

Sedaj pa je Dani na Instagramu priznal, da je finančno propadel: “Nič, najverjetneje je to moj zadnji video na socialnih omrežjih kot influencer. Situacija je taka, tega, kar sem delal vseh 5 let, preprosto več ni. Nimam sponzorjev, gledalcev, nimam denarja. Zaprl sem s. p., ne želim se več toliko izpostavljati, videli smo, kam to vse pripelje. Trenutno sem pri svoji družini v Italiji, dokler se finančno ne postavim na noge.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani Dani (@jazsemdani)

“Želel sem povedati, da sem propadel, tega ne skrivam. Od zdaj naprej bo moja vsebina samo na Onlyfansu. Tako ne bom dostopen vsem, spremljali pa me bodo lahko samo tisti, ki jih zanima, kaj počnem. To je tudi možnost, da si uredim finance. Hkrati pa sem odrasel, ta svet me več ne zanima, vseeno pa sem hvaležen za preteklih pet let ustvarjanja,” je povedal v posnetku. 

Video je na svojem Instagramu delil Danijev prijatelj Mark Vlahovič, sin legendarnega glasbenika Mikija Vlahoviča, ki je sledilce pozval, naj mu pomagajo. 

Ni pa Dani prvi slovenski ustvarjalec vsebin, ki se je odločil za to potezo. Onlyfans vsebine že vrsto let ustvarja tudi vplivnica Ana Pusovnikki se platformi za odrasle ni odpovedala niti po porodu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Toma 07:06 29.julij 2024.

    Potemtakem sem tudi jaz znani Slovenec, saj me pozna več kot 100 ljudi!

  • SlavkoKrizman 07:06 29.julij 2024.

    DElat pojdi, pizda lena.

  • manja53 06:31 29.julij 2024.

    Slovenec? Znani?