Magazin > VIP
5058 ogledov

Šok: Umrli trije člani priljubljene ameriške glasbene skupine

the nelons Profimedia
Pevka izgubila celo družino.

V letalski nesreči v Wyomingu je umrlo sedem oseb, med njimi so bili trije člani večkrat nagrajene gospel skupine The Nelons - ​​Kelly Nelon Clark, njen mož Jason Clark in njuna hčerka Amber Nelon Kistler. Preživela je le četrta članica skupine, najmljajša hčerka zakoncev Nelon Autumn Nelon Streetman, ki tistega usodnega dne ni sedla na letalo. V nesreči so umrli tudi mož Amber Nelon, Nathan Kistler, družinska prijateljica Melodi Hodges ter pilot Larry Haynie in njegova žena. Nesreče ni preživel nihče na krovu. 

"Hvala za molitve, ki ste jih že namenili meni, mojemu možu Jamieju in najinemu sinčku, ki bo kmalu rojen, pa tudi Jasonovim staršem Danu in Lindi Clark. Cenimo vaše nenehne molitve, ljubezen in podporo," je dejala Nelon Streetman, ki je bila s soprogom na drugem letalu. Za nesrečo je izvedela, ko sta prispela v Seattle. . "Cenimo vaše nenehne molitve, ljubezen in podporo," je še dodala.

Enomotorno letalo je strmoglavilo v petek okoli 13. ure in zagorelo. Po prvih poročilih naj bi nesrečo povzročila težava z avtopilotom.

Komentarjev 2
  • mph2 11:31 29.julij 2024.

    Molitve pa res pomagajo, neverjetno.

  • Avatar Jašna53
    Jašna53 10:29 29.julij 2024.

    Pizda so bli znani??? Edina škoda do danes je bila nesreča l.1977 skupine Lynyrd Skynyrd!!