Magazin > VIP
613 ogledov

Šok v družini Jackson: Nepričakovano umrl eden od bratov

tito jackson Profimedia
Pred enim tednom je napovedal nastop z Jacksonovi v Münchnu, zdaj pa njegova družina žaluje za njim. Kot so sporočili sinovi Tita Jacksona, je 70-letnik v nedeljo nepričakovano umrl.

Umrl je brat Michaela Jacksona in član skupine Jackson 5, Tito Jackson. Dočakal je 70 let, zanj je bil usoden srčni napad. "S težkim srcem sporočamo, da našega ljubljenega očeta, Tita Jacksona, ni več med nami. Šokirani smo, užaloščeni in zlomljenega srca. Naš oče je bil neverjeten človek, ki mu je bilo mar za vse. Nekateri ga morda poznate kot Tita Jacksona iz legendarne skupine Jackson 5, nekateri kot "Coach Tito" ali kot "Poppa T." Kakor koli že ... neizmerno ga bomo pogrešali," so na Instagramu zapisali njegovi sinovi in dodali: "Ne pozabite delati tega, kar je naš oče vedno pridigal, in to je: 'Ljubite drug drugega.' Ljubimo te, Pops."

Tito Jackson je bil vse do svoje smrti glasbeno dejaven in je z bratoma Jackiejem in Marlonom nastopal kot skupina Jacksons. Letos poleti so nastopali na Škotskem, v Kaliforniji in Angliji ter nazadnje v Nemčiji. Naslednji koncert je bil načrtovan oktobra v Atlantic Cityju v New Jerseyju.

Prejšnji teden je z bratoma v Münchnu prvič obiskal spomenik kralju popa, ki je umrl leta 2009. "Zelo smo hvaležni za to posebno mesto, ki ne spoštuje le njegovega spomina, ampak tudi našo skupno dediščino," je čustveno zapisal na Instagramu ob fotografiji obiska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tito Jackson (@poppa3t)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3T (@3tworld)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.