Magazin > VIP
3996 ogledov

Šokantna izpoved pevke Fergie

fergie
Zvezdnica o svojem najtežjem boju ...

Pevka Fergie je spregovorila o svojem boju z odvisnostjo od metamfetamina, zaradi katerega je imela vsak dan halucinacije, ki so trajale tudi po tem, ko je prestala zdravljenje. Med drugim je verjela, da so ji za petami agenti FBI.

"Imela sem psihozo in demenco, vsak dan sem halucinirala. Po zdravljenju je trajalo kar eno leto, da so se kemične snovi v mojih možganih pomirile in da so halucinacije izginile. Sedela sem in videla čebelo ali zajca,“ je razkrila 42-letnica, ki je do spoznanja, da je z njo nekaj narobe, prišla med obiskom cerkve. "Spominjam se, da sem pomislila: 'Če grem ven, in so zunaj specialne enote, potem sem imela ves čas prav. Če pa jih ni, potem imam zaradi droge halucinacije in zaprli me bodo v bolnišnico.'“

Takrat je sklenila, da ne želi več živeti na takšen način. Povedala je tudi, da je bilo jemanje drog na začetku zabavno, nato pa je pristala v peklu. "Veste kaj, kljub temu sem hvaležna za dan, ko se mi je to zgodilo. Ker iz tega dneva črpam vero in upanje na boljše čase,“ je še dejala zvezdnica.

 

Komentarjev 2