Magazin > VIP
33 ogledov

Spal z maminimi prijateljicami

Michael v družbi matere Diane, očeta Kirka in žene Catherine. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Michael Douglas ima 25 let mlajšo ženo. Prve spolne izkušnje pa si je nabiral z občutno starejšimi ženskami.

Igralec Michael Douglas je za revijo Elle spregovoril o svojih najzgodnejših spolnih izkušnjah. Te si je menda nabiral s pomočjo materinih prijateljic. "Spal sem s kar nekaj prijateljicami moje matere. Meni je bilo takrat 16, njim pa 30 let," je povedal eden največjih zvezdnikov Hollywooda.

Na vprašanje, ali je njegova mati, zdaj 87-letna Diana Douglas, za aferice vedela, pa je Douglas odgovoril: "Zdaj ve." 65-letni igralec je tudi poudaril, da je prepričan, da mu njegove nekdanje ljubimke intervjuja ne bodo zamerile. "Nočem jim povzročati težav. Večina od njih je sicer verjetno že pokojnih."

A Douglas ni govoril le o svojih spolnih podvigih, ampak tudi padcih. Marsikatera ženska ga je namreč prizadela. "Najhuje je, ko ti ženska ne da odgovora. Zelo ignorantske so na primer Francozinje." Očitno pa je, da se mu niso zamerile vse Evropejke. Že več let je namreč poročen z Britanko Catherine Zeta-Jones, ki je 25 let mlajša od njega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.