Magazin > VIP
19 ogledov

Spearsova in otroci končno spet skupaj

Britney naj bi v prihodnje večkrat videla svoja sinova. Žurnal24 main
Britney Spears je po več tednih lahko v soboto končno ponovno videla svoja dva sinova.

Srečanje med Britney Spears, ki je sodišče zaradi dlje časa trajajočih psihičnih težav doslej preprečevalo je bilo kratko, trajalo je približno tri ure. Tiskovni predstavnik nekdanjega Britneyjinega moža Kevina Federlina ni povedal, kje je srečanje potekalo in ali je bil še kdo prisoten. Ključno vlogo, da je prišlo do srečanja, je imel pevkin oče James Spears.

Federlinov odvetnik Vincent Kaplan je v soboto sporočil, da sta se nekdanja zakonca dogovorila o spremembi sodne odločbe, s katero je bila Spearsovi odvzeta pravica do obiskovanja otrok. Sodišče je namreč Federlinu 4. januarja podelilo izključno fizično in pravno skrbništvo nad sinovoma, Spearsovi pa odvzelo pravico do obiskovanja.

Po odločitvi sodišča z začetka februarja s financami nekdanje uspešne pevke vse do naslednjega zaslišanja, ki bo predvidoma 10. marca, upravlja njen oče.

Skrbništvo nad njenimi financami je dobil potem, ko so zvezdnico znova odpeljali na psihiatrični oddelek bolnišnice v Los Angelesu zaradi suma, da se je njeno psihično zdravje poslabšalo. To je bil že drugi tovrstni primer od začetka leta, saj so Spearsovo zaradi podobnih težav hospitalizirali že januarja.

Zadnji odmeven Britneyin izpad se je zgodil prav 4. januarja, ko problematična zvezdnica ni želela pustiti, da bi ji odpeljali sinova. Pevkino stanje se je slabšalo predvsem, odkar se je leta 2006 razšla s Federlinom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.