Magazin > VIP
109 ogledov

Špela bo zamenjala kariero

Špela Ceglar Ana Fetih
Simpatična voditeljica, ki se zaradi ukinitve TV3 poslavlja od mesta voditeljice oddaje Vip magazin, že ima novo službo.

Špela Ceglar nas bo še naprej razveseljevala kot voditeljica, čeprav se poslavlja s televizijskih zaslonov. Lepotica ima namreč že novo službo, in sicer bo kot programska vodja skrbela za goste novega Lounge Cluba 300. Špela se je že izkazala na odprtju kluba in goste presenetila z zanimivim programom: kabare točkami plesne skupine Fantasy, elektronskim dvojcem Danza Macabra in predstavitvijo zabavne vadbe Hoola hooping, za piko na i pa je povabila še seksi hostese Diamantke.

"Predvsem želim delati na zabavi z vsebino, predstaviti nove artiste, zagotoviti dobro glasbo in poskrbeti, da bodo ljudje sem prihajali na druženje," o svežem delavnem zagonu pravi Špela, ki bo v klubu delala tudi kot povezovalka programa. "Zagotovo imam pred vodenji v živo in pred občinstvom več treme kot pred kamero. Vsakič imam tako tremo, da peristaltika občutno hitreje deluje (smeh)," se je pošalila lepotička, ki se konec februarja poslavlja s televizijskih zaslonov.

"Žalostna sem, ker se poslavlja kvaliteten televizijski program, zase pa me ne skrbi, saj iz izkušenj vem, da ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo. Delo se vedno najde, samo vedeti moraš, kaj hočeš," je odločna Ceglarjeva.

Komentarjev 1
  • kwakwa 18:07 02.februar 2012.

    koga briga....