Magazin > VIP
12405 ogledov

Špela Grošelj ravnala protipravno in dobila klic vodstva ustanove

špela grošelj Facebook
“Tega nisem naredila samo enkrat,” je razkrila.

Voditeljica Lea Mederal je v oddaji Potep z Leo tokrat gostovala pevko Špelo Grošelj, ki je med drugim iskreno spregovorila o tem, kako se sooča z mamino boleznijo, katere diagnoza je nepojasnjena. Špelino življenje se je naokrog obrnilo v enem dnevu, saj je njena mama čez noč nehala govoriti, hoditi in pomniti. 

Priljubljeno pevko je najbolj prizadelo, ko je mama prvih pet dni ni prepoznala. “Veliko sem jokala in odločila sem se, da ji v nevrološko kliniko pripeljem svoja dva psa, s katerima je tako rada preživljala čas,” je razkrila Špela, ki psa prevaža v vozičku za pse, ki je videti kot otroški voziček. “Sissy je takoj skočila k mami na posteljo in jo začela poljubljati, mama je bila tako vesela,” je dodala Grošljeva.

Četrti dan je Špeli načrte prekrižala medicinska sestra, ki je vstopila v sobo, nakar je Jack zalajal. Sestra jo je opozorila, da je to prepovedano, a se je Špela pred tem prepričala, da na vratih nevrološke bolnišnice nimajo oznake, da so psi prepovedani. “Ko me je naslednji dan klicalo vodstvo bolnišnice, sem jim to povedala. In naslednji dan so bile nalepke povsod,” je razkrila pevka. 

Špela je s svojo mamo izredno povezana, sploh zato, ker je odraščala le z njo. Kako veliki zaveznici sta, vedo tudi pevkini sledilci, saj je bila mama pogosto vpeta v zgodbe, ki jih Špela objavlja na družbenem omrežju. Tudi pri skoraj 80 letih je veljala za vitalno in vedno dobrovoljno, zato je šok ob nenadni bolezni še toliko večji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • atamama 18:36 03.junij 2024.

    Sem videl plakat z napisom: Nosite modrce Lisca..... Ali ga Špela nosi v postelji kpot je navodilo? PS so dali nalepke s slikami za vsak slučaj če Špela ne bi znala prebrat pravilno.....

  • expost 12:57 03.junij 2024.

    Iz vodstva? Verjetno jo je klicala kakšna administratorka. Seveda ima žival terapevtski učinek na bolnika, to je nesporno, a v bolnici pa živali res nimajo kaj iskati že zaradi higienskih razlogov. To je jasno tudi otrokom. In takšno 'pametovanje' (okoli ...prikaži več opozoril) je samo iskanje izgovorov (in pozornosti na družbenih omrežjih). Si Špela tudi po uporabi WCja ne umije rok, če ni nalepke, da je umivanje rok obvezno??

  • Pierre 09:25 03.junij 2024.

    Kokoš!!!!