Magazin > VIP
139807 ogledov

Špela Grošelj v zadnjem mesecu že trikrat pod policijsko obravnavo

Špela Grošelj Instagram
Kaj se dogaja s pevko?

Pevka in voditeljica Špela Grošelj, ki se je med pandemijo lotila novega posla, pod znamko Amazin' prodaja personalizirane mikrofone, je zadnje čase tarča nevoščljivcev. Neznanci so namreč že trikrat nad njo poslali policiste. Prvič, ko je imela promocijsko fotografiranje v Mariboru in to objavila na Instagramu. Takrat so na lokacijo snemanja prišli policisti in celotno ekipo popisali. 

Še dve anonimni prijavi pa so neznanci podali glede gibanja izven občine, saj je Špela te dni po 20 ur na dan zaprta v skladišču, kjer s sodelavci pakirajo mikrofone za njene oboževalce. 

"Ko so me prvič klicali s policijske postaje, sem mislila, da se nekdo šali. A policaj je le opravljal svoje delo, saj morajo anonimne prijave tudi obravnavati. Morala sem jim poslati vsa dokazila, dovolilnice, lokacijo, razložiti, zakaj smo izven občine, povedati, kdo je z mano in kakšnih varnostnih ukrepov se držimo. Moj edini komentar na to je, da imajo ljudje v času pandemije očitno dosti časa, kar se pozna na obnašanju. Namesto, da bi postali bolj strpni, so se negativne lastnosti še okrepile. Vendar kljub temu, da mi te postopki vzamejo nekaj dragocenega časa, se ne pustim motiti in me to ne sesuje," pravi Špela, ki ji je važno le, da bodo oboževalci v čim večjem številu pod smrečico dobili njen mikrofon, nato pa si bo tudi sama privoščila kakšen dan oddiha. 

Komentarjev 15
  • tadejca1 20:18 04.januar 2021.

    Menim, da je super, da je Špela še dodatno prebudila svoj podjetni duh. Jaz menim, da je treba ljudi podpirat pa tut če samo z pozitivo. Vsakemu lahko uspe. Ta negativa je res brez veze.

  • sam1 08:30 26.december 2020.

    Pa ste ji spet naredili malo reklame za to kitajsko poceni robo,ki je že ven iz mode-takšne se je dobolo v Trstu in okolici že pred desetletjem za dobrih 15 evrov.....

  • Detel5ica 13:43 25.december 2020.

    Jest bi jih naročil cca 150 kom.,pa ne vem kje. A kdo ve kontakt ?

Sorodne novice