Magazin > VIP
10364 ogledov

Spremenjena Maria Šarapova: Zvezdnica je močno shujšala

Maria Sharapova Žurnal24 main
Bi jo prepoznali?

Maria Šarapova, nekdanja številka ena svetovnega tenisa in petkratna zmagovalka turnirjev za grand slam, ki je februarja 2020 teniški lopar postavila v kot in nekoliko presenetljivo končala profesionalno kariero, se danes posveča materinstvu. Leta 2022 je rodila sina Theodorja, čigar oče je poslovnež Alexander Gilkes, s katerim je od leta 2018 v zvezi. 

Maria je veljala za eno najboljših in tudi najlepših teniških igralk. Za njeno srce so se potegovala tudi znana imena - celo iz Sloveniji. Kot je znano, je bila v zvezi z našim nekdanjim košarkarjem Sašem Vujačićem, ki je igral za moštvo LA Lakers. 

Saša in Maria sta bila skupaj več let, temnolasec je lepi Rusinji celo nataknil zaročni prstan, a oltarja njuna ljubezen ni dočakala. Lepotica je tej zvezi namenila nekaj vrstic v svoji avtobiografiji. "Vedno sva bila pri njem, čeprav je bila moja hiša večja in samo streljaj od njegove. To je bil moški ego, morda bi temu rekla ego vzhodnega Evropejca. Zanj je bilo zelo pomembno, da je on gospodar. Ni mu bilo všeč, da imam tudi jaz kariero, da je moja hiša večja, da zaslužim več od njega. Meni je bilo vseeno, njemu pa ne. O tem, da sem uspešnejša od njega in da v teniškem svetu pomenim več kot on v košarkarskem, nikoli nisva razpravljala. Pretvarjala sem se, da to ni pomembno."

Lepotica je tudi velika modna navdušenka, ki svoje modne podvige redno objavlja na družbenih omrežjih. Nazadnje je delila spodnjo fotografijo, na kateri je videti, da je opazno shujšala, čeprav nosi zelo ohlapna oblačila. Njeni oboževalci so bili nad posnetkom navdušeni. "Kraljica, še nikoli nisi bila lepša", "Bravo za mamo", se glasita le dva komentarja navdušenih sledilcev. 

 

Komentarjev 4
  • Avatar SS666
    SS666 16:55 15.september 2024.

    Ja sej je ista,sej se tudi po rokah vidi... .

  • Ender3 10:57 15.september 2024.

    Dobra milfa je..Živi na polno !

  • Pierre 10:18 15.september 2024.

    Ptičje strašilo.... lepotica???